OPĆI UVJETI KORIŠTENJA

Dobrodošli na stranice Biblioteke Arteist. Ova stranica vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge.

Korištenjem bilo kojeg dijela stranice te svih njegovih dijelova i internetskih stranica Udruge za kulturu i nove medije Arteist na adresi www.biblioteka.arteist.hr smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove internetske stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove internetske stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

AUTORSKA PRAVA
Arteist polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala i podložno je tužbi.

PRAVO NA IZMJENE SADRŽAJA I USLUGA
Uredništvo zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI
Uredništvo poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja stranice. Podaci o korisniku uredništvo neće davati na uvid trećoj strani. Uredništvo se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA
Uredništvo portala zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internetskim stranicama.

UVJETI POSLOVANJA

Cijene sadržane na ovim stranicama ili koje kroz njih možete dobiti informativnog su karaktera i ne predstavljaju obvezujuću ponudu. Kupovina putem ove stranice nije moguća. Stranica biblioteka.arteist.hr kreirana je u svrhu informiranju zainteresiranih strana o izdanjima Biblioteke Arteist, a zainteresirani za kupovinu naših izdanja dodatne informacije mogu dobiti upitom na mail adresu.

NAČINI PLAĆANJA

PLAĆANJE INTERNET BANKARSTVOM ILI OPĆOM UPLATNICOM
Kod izbora ovog načina plaćanja na svoju email adresu dobiti ćete potvrdu narudžbe sa svim podacima potrebnim za uplatu. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili općom uplatnicom kojom se obavlja plaćanje – putem banke, pošte, Fine.
Po primitku uplate poslat ćemo vam naručene knjige.

PLAĆANJE GOTOVINOM
Plaćanje knjiga putem gotovine – novčanica kao i preuzimanje moguće je ostvariti prilikom osobne dostave knjiga prilikom čega plaćate iznos računa arteistovom dostavljaču.

BESPLATNA DOSTAVA

Besplatne dostave koje Biblioteka Arteist komunicira u svojim akcijama vrijedi isključivo za dostave na teritoriju Republike Hrvatske. Sve ostale dostave se naplaćuju po redovnom cjeniku.

DOSTAVA
Sve narudžbe zaprimljene i uplaćene radnim danom do 12 sati bit će poslane na isporuku tijekom istog dana, a dostavljene u roku 1-2 radna dana. Ako roba ne stigne u očekivanom periodu (2-5 radnih dana od isporuke, prema pravilniku dostavne službe), pošaljite nam email na info@arteist.hr kako bismo poduzeli potrebne mjere. Za narudžbe na otoke dostava u pravilu traje nešto duže (3-5 radnih dana).